Veel gestelde vragen

– Een uitvaart helemaal online regelen, is dat niet lastig?
Nee, dat is niet lastig. Op de website van Funeryou wordt u door het gehele proces begeleid. Heldere vragen, duidelijke uitleg. Zo kunt u in alle rust zelf of met familie of vrienden alles regelen. Er is 24 uur per dag professionele hulp via telefoon of chat. En als u dat fijn vindt komen we ook kosteloos bij u thuis om te helpen met het samenstellen.

– Mag ik zelf het crematorium kiezen?
Dat mag, maar houd er wel rekening mee dat de dag en het tijdstip van uw keuze ‘bezet’ kan zijn en er op een ander, wellicht incourant tijdstip, plek voor uw uitvaartdienst is. Vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij adviseren.

– Ik heb een uitvaartpolis, hoe werkt dat?
Veel mensen hebben vaak al heel lang geleden een uitvaartpolis afgesloten met de bedoeling de kosten van de uitvaart te dekken. Pak deze polis erbij. U kunt dan zien voor welk bedrag de overledene is verzekerd. Dit voorkomt achteraf (nare) verrassingen. U kunt de polis ook uploaden in het systeem, zo heeft u alles bij de hand.

– Kan ik tussendoor even stoppen?
Ja, dat kan. Tussen iedere stap wordt de informatie automatisch opgeslagen. U kunt gerust uitloggen. Wanneer u opnieuw inlogt, komt u bij de vraag waar u gebleven bent.

– Kan ik vragen stellen tijdens het samenstellen van de uitvaart?
Ja, dat kan. Achter elke vraag zit een (i) knop. Wanneer u op deze knop klikt verschijnt onder de antwoorden een uitgebreide toelichting. Heeft u nog niet het juiste antwoord gevonden kunt u altijd met ons contact opnemen via chat of telefoon.

Komt u er niet helemaal uit? Wij staan voor u klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij u te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers zijn betrokken, professioneel en deskundig. Wij geven u graag persoonlijk advies.