Missie
“Funeryou maakt het regelen van een uitvaart
net zo eenvoudig als het online regelen van bankzaken”

Ons verhaal

Bij het regelen van een uitvaart spelen emoties vaak een grote rol. Logisch, het overlijden van een dierbare is verdrietig. Is uw dierbare overleden, dan maakt u een afspraak met de uitvaartondernemer. Hij of zij komt langs en neemt de uitvaart punt voor punt met u door zoals de locatie, de kist, de dienst, de bloemen, de kaarten, etc., etc. Dat betekent dat u tijdens dat bezoek in korte tijd veel belangrijke beslissingen moet nemen en dat moet niet overhaast gebeuren. Een uitvaart kun je immers maar een keer doen.

Uitvaart-nieuwe stijl

Wij van Funeryou vinden dat dat anders kan. Hoe? Online. De wereld wordt immers steeds ‘digitaler’. Mensen raken er meer bedreven in en vinden het ook niet vreemd om zaken via hun computer of tablet te regelen. Dus ook een uitvaart regelen kan digitaal. Via Funeryou. Wij bieden u dit platform waarop u op eenvoudige wijze en in uw eigen tempo een uitvaart tot in de kleinste details kunt regelen. Thuis, in de prettige en veilige familiesfeer, zonder de druk van de aanwezigheid van een buitenstaander. Wij vinden het belangrijk dat u keuzemogelijkheden heeft en dat u precies weet wat de kosten zijn, zodat het onderaan de streep geen verrassingen is. Transparant, want zo hoort dat. Tenminste, dat vinden wij.

Martin Lodewijk (oprichter)
“Ik zie mezelf niet verdrietig met een uitvaart ondernemer aan tafel zitten om alles te regelen. Dat wil ik in alle rust zelf met mijn familie doen. ”

Raymond Rietdijk (oprichter)
“Jarenlang deel uitgemaakt van een traditionele uitvaart onderneming. Onder emotie werd er meer “aangesmeerd”. Dat stuitte mij enorm tegen de borst. Dat kan eerlijker. ”

Jarenlange ervaring

De mensen van Funeryou hebben jarenlang ervaring als uitvaartbegeleider. Daarmee maken wij deel uit van een traditionele wereld. Een wereld die naar onze mening met zijn tijd moet meegaan. Laat ons dan maar die voorloper zijn. De dood hoort immers onlosmakelijk bij het leven. Hoe triest en verdrietig een overlijden van een dierbare ook is. Rondom een uitvaart is veel mogelijk en dat is niet bij iedereen bekend. Wij zien het zo: heeft uw dierbare een mooi leven gehad, dan verdient hij ook een mooie uitvaart. En daarbij ondersteunen wij u.

Informeren en inspireren

Met dit platform willen wij u informeren en inspireren. Wij willen u laten ervaren dat het online regelen van een uitvaart niet ingewikkeld is. Het uitgangspunt bij de opzet van deze website was en is (gebruikers)gemak. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat het u helpt bij het verwerkingsproces. Funeryou biedt u de mogelijkheid om de hele route, vanaf het overlijden tot en met de eventuele bijeenkomst na afloop van de uitvaartplechtigheid, zelf te regelen. Zo heeft u alles zelf in de hand en bepaalt u hoe u deze periode invult. U, en niemand anders. Hoe mooi en bijzonder is het om dit als een van de laatste dingen voor uw dierbare te kunnen en mogen doen!

Funeryou team

Martin Lodewijk

Martin Lodewijk

Oprichter

Casper

Casper

IT

Raymond Rietdijk

Raymond Rietdijk

Oprichter

Fleur

Fleur

Marketing

Monique

Monique

Administratie

Komt u er niet helemaal uit? Wij staan voor u klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij u te helpen met het juiste advies.

Onze medewerkers zijn betrokken, professioneel en deskundig. Wij geven u graag persoonlijk advies.